ODM 5the Dark eyewapenswww.hetoogdesmeesters.com

Wapens in Avonturië

Heeft een held echt een wapen nodig in avonturië? Zelfverdediging is een goed recht tegenover de onrecht van duistere lieden. Om maar te zwijgen van monsters en roofdieren in het rollenspel het Oog des Meesters. Het antwoord is eenduidig jazeker!

Met gezond verstand en een goed stel snelle benen brengt je held het er ook meestal levend van af. Het is in ieder geval geruststellender om het staal scherp te houden in Avonturië. Mocht je onverhoeds struikelen tijdens een achtervolging of een gemiste kans op ontsnapping hebben, dan is een goed wapen wat je de dag kan doen overleven.

Wat is jouw held zijn/haar favoriete wapen?

Met het tot stand brengen van mijn held was het tijd voor het kiezen van een wapen. Hoeveel heb ik te besteden speelt hierbij natuurlijk een grote rol. In mijn geval is mijn karakter een priester Blessed one of Boron. Ik hoef geen dubbelzijdige orkenkliever of strijdbijl. Daar mijn held ondode bezweer heb ik iets nodig wat botten verbrijzeld dus valt mijn keuze op een raven’s beak (impact weapon ) speciaal ingewijd door een Preator van de kerk van Boron in Nostria. Als servant of Golgari krijgt mijn held bij impact weapon een 10  i.p.v. een 8. Niet slecht en zeg nou zelf het is een sexy handzaam wapen.

  • dp 1d6+4
  • p+t STR 14
  • AT/PA Mod 0/1
  • RE medium
  • weight 3 pounds
  • Lenght 44 inches
  • Cost 105 silverthalers

Persoonlijk vind ik wapens voor helden die buiten de standaard vallen het leukst. Realistisch gezien hoeft je karakter geen super wapen te hebben. Laat weten wat jij vindt?

Enisoor

hetoogdesmeesters.com fansite fantasy- rollenspel Nederlandse editie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *