Nieuwe oude Avonturijnse Bodes

Bob Schubert heeft twee Avonturijnse Bodes uit vervlogen jaren gescand en er een pdf-document van gemaakt.

Voor iedereen nu te bewonderen en te lezen.

kaft-avonturijnsebode08nlkaft-avonturijnsebode09-10nl

Dankjewel Bob voor je noeste arbeid. Als er genoeg reacties komen misschien dat Bob dan nog meer Avonturijnse Bodes wil scannen.

 

Getagged , , ,

7 thoughts on “Nieuwe oude Avonturijnse Bodes

 1. Tsadir schreef:

  Na een vlugge blik op de bodes, blijkt (ook) de tag “OdM 2” hier van toepassing te zijn. Vanaf bode 7 al, eigenlijk.
  Ik heb ze zelf niet gepost, dus weet niet of ik dat kan bijvoegen…

 2. Tsadir schreef:

  Ik helaas niet allemaal! Daarom zou het heel leuk zijn de volgende Aventurijnsche Bodes hier ook gescand te zien! Dank bij voorbaat!
  @Bob:Tot welk nummer zijn jullie eigenlijk nog doorgegaan?

  In elk geval hartelijk dank voor de noeste arbeid destijds (en het inscannen nu)! Een waar kwaliteitsblad!

  Nog eens @Bob: voor de nieuwe versie van OdM mogen nalezers etc. zich nog steeds melden. Ik dacht aan jou omdat je artikels/vertalingen in de AB ook nog eens heel mooi geschreven waren. Kennis van DSA5 is niet echt nodig, maar affiniteit met Aventurië is wel meegenomen natuurlijk, al dat zal wel geen probleem zijn… 🙂
  Maar enkel als je je geroepen voelt, natuurlijk.

  • Bob Schubert schreef:

   Ik moest echt even nadenken, maar als ik me goed herinner was AB nr 15 de laatste. Daarna werd het voor een hardwerkende vader met 3 kinderen te veel werk om dit (toch al erg onregelmatig verschijnende) fanzine te blijven maken.

   Wat jouw tweede vraag betreft: mijn hart zegt ja maar mijn verstand zegt nee. Als hardwerkende herintredende leraar op 3 scholen met 3 verschillende vakken kan ik er weinig naast hebben 😉

   • Tsadir schreef:

    Alle begrip daarvoor, natuurlijk.
    Ik heb je ooit een paar keer ontmoet op de conventie in Antwerpen (waar ik veel van jullie bodes, vertalingen en eigen werk kocht), toen ik 15 of 16 was. Dat is nu +- 30 jaar geleden en ik schatte je toen begin à midden de 30, dus ik dacht dat je nu misschien al met pensioen kon zijn… 😉

   • Henri schreef:

    Hallo Bob, leuk dat deze producten van jullie hand weer onder de aandacht komen. En ook leuk om te zien dat je nog actief bent in het OdM gebeuren. Inderdaad zijn de AB producten van hoogstaande kwaliteit! Er waren inderdaad 15 AB. Zij maken nog steeds onderdeel uit van mijn archief.
    Voor onze spelgroep was de aanleiding om te beginnen met spelen de ontmoeting met jou en Hans in Antwerpen. Sindsdien (ruim 30 jaar?) nog steeds een kleine maar actieve groep. Dank dat jullie hier de trigger voor waren!

 3. yvesvanherp schreef:

  Het beste Nederlandstalige ODM-tijdschrift en nog steeds fantastisch, Bob! Hier stak “liefde voor het genre” in.

  Ik heb ze hier nog allemaal in perfecte conditie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: