AANKONDIGINGhet Oog Des Meesters

Ken Broeders

Persbericht Ken Broeders (Tyndall, Voorbij de Steen, Cyrano, Apostata) en OdM5

Met trots mogen we jullie aankondigen dat LT Publications voor het Oog des Meesters de laatste hand legt aan een overeenkomst met Ken Broeders over het illustreren van een exclusief, Nederlandstalig verhaal.

Een en ander zal plaatsvinden in de regio Windhaege, een nog haast onontgonnen plek in avonturen, en wel in de stad Harben.

Ken Broeders heeft zijn kunde bewezen in vier strips en stripreeksen. Eerst en vooral was er Tyndall, een reeks die een eindwerk voorstelde voor zijn studie aan Sint-Lucas en die uiteindelijk uitgegeven werd bij Arboris.

Daarna schreef hij enkele albums voor een nieuwe reeks, genaamd “Voorbij de Steen”. Nadien verscheen van zijn hand een alleenstaand album over Cyrano de Bergerac.

Zijn recentste wapenfeit was de reeks “Apostata” die verleden jaar het finale kende.

Kens teken- of zeg ik liever schilderstijl sluit volledig aan bij de nieuwe stijl van Ulisses/DSA en de illustraties zullen dan ook heel zeker enkele pronkstukken worden in onze uitgaven.

Luc Teunen, verantwoordelijke van LT Productions: “We zijn zeer enthousiast over de nagestreefde samenwerking en hopen dat dit de klap op de vuurpijl wordt in de community. Het verhaal waar de illustraties voor zullen ontstaan willen we natuurlijk nog niet meteen uit de doeken doen, maar we kunnen al wel verklappen dat geheimzinnige moorden gebeuren in het bikkelharde milieu van concurrentie en nijd bij de Harbense suikerbakkers.”

Meer info over Ken Broeders

Bron: LT Publications

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *