the Warring Kingdoms review

a7425e62ad768511a794fe8a85896b18

Het moet gezegd worden;  de Warring Kingdoms supplement is in haar totaliteit meer dan geslaagd om de sfeer van Avonturië en met name de koninkrijken Nostria en Andergast mooi weer te geven.

WappenNostria                                Andergast

Zodra je het leest komen de landschappen en beschrijvingen van deze gebieden goed tot leven. Vooral de riddertornooien met de bijbehorende regels spreken mij zeer tot de verbeelding, en ik sluit niet uit dat ik als Meester de helden dit ooit mee laat maken mochten zij in dit gebied vertoeven.

Het kan je ridder karakter prima verder verdiepen. Het boek van George R.R Martin; Ridder van de zeven Koninkrijken kwam direct in mij op.

Ook maak je kennis met  nieuwe beroepen zoals de Nostria boogschutter, de Andergasten gevechtstovenaar en de Druides genaamd Sumes. Ook minder voor de hand lijkende beroepen  worden beschreven. Wat te denken van Nostria dijkbouwers om maar eens wat op te noemen.

bf043155c61604bdb2689df5582da8b0_original

Ik ben dol op landkaarten en dit boek geeft genoeg beschrijvingen van dorpen en steden en haar geschiedenis. Het maakt dit soort verdieping dat het Oog Des Meesters een zeer geslaagd rollenspel is voor mij. Alhoewel ik een potje knokken met behulp van de D20 en D6 niet uit de weg zal gaan.

Dikke aanrader voor elke gerespecteerd Meester onder ons.

RSH_NG_108_Ewiger_Hass_DS_Djamila_Knopf

Star_full Star_full Star_full Star_full Star_full

Getagged

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: