Aventuria Almanac

AA

Onderzoek de vele facetten van The Dark Eye met de Aventuria Almanac, jouw gids van de officiële settings voor dit fantasie rollenspel. Duik in deze fascinerende wereld en leer waarom het continent van Avonturia uniek is als geen ander.

Deze onmisbare gids is gemaakt voor zowel spelers als de spelmeester. Verken de regionen, koninkrijken en de geschiedenis van Avonturia in detail.  Inleidingen van belangrijke sleutel steden, opsommingen van haar inwoners, gewoontes, handel, wetenschap, wetgeving en handhaving, magie en de goden.

Leer over de ijzige woestenij van het uiterste noorden, de vele provincien van het middenrijk en de mysterieuze woonplaats van de elven in de groene wouden van de Salamander stones. Reis via de handelsroutes van de Khom woestijn, Onderga de gevaarlijke Lizard moerassen en de stomende jungles van Meridiana, duik in de verborgen mijnen van de dwergen.

TwoPageSmall

The Aventuria Almanac heeft twee grote poster formaat mappen van het continent, statistieken voor nieuwe creaturen,  plantenkennis en fascinerende nieuwe mysteries voor de helden om te ontdekken.

Dit stevig gebonden boek van 263 bladzijden vol sfeervolle illustraties mag niet ontbreken bij je verzameling en is een onmisbaar hulpmiddel om je avontuur meer detail en achtergrond te geven.

Star_full Star_full Star_full Star_full Star_full

Getagged

2 thoughts on “Aventuria Almanac

  1. enisoor schreef:

    je zult niet teleurgesteld worden met dit boek.

  2. rodlofo1958 schreef:

    Alhoewel ik geen Dark Eye speel, en de 5de editie slechts een (goed gemaakt) samenraapsel is van bestaande RPG’s; ga ik dit boek toch zeker aanschaffen. Achtergrondbeschrijvingen zijn steeds nuttig en je kan spelers die alles al hebben gezien verrassen met een nieuw en onbekend monster – desnoods uit een ander dergelijk boek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: