Avonturenenisoorreviewthe Dark eye

The White Lake

The White Lake

Part 1 of the Theater Knights Campaign

id=764829

Wanneer in Bornland de eerste sneeuwvlokken van het seizoen beginnen te vallen, gaat een gewapende groep op zoektocht naar de vermiste Thorwal drum, het symbool van trots en patriotisme voor de inwoners van Festum. De drum werd afgelopen voorjaar gestolen en om het terug te krijgen is kapitein van de wacht Timpski en zijn mannen meer dan gemotiveerd dit eventueel met grof geweld te doen.

Het spoor leidt hen naar een nederzetting van Norbardische woonboten vastgevroren in het ijs. Alleen de helden zijn in staat om een genadeloze aanval van Timpski’s mannen te vertragen. De fragiele situatie wordt snel nog gecompliceerder door een opbloeiende romance tussen Jääni en Bruutsh, twee literatuur minnende goblins uit Festum wanneer de ramp zich voordoet.

Dit eerste avontuur in de Theater Knight Campaign  introduceert belangrijke karakters, rassen en machtsblokken, en is het toneel van nieuwe ontwikkelingen in de geschiedenis van Bornland en de legendarische orde van de Theater Knights.

Dit boek van 68 bladzijdes bevat behulpzame informatie zoals statistieken, kaarten en plattegronden. Om te spelen heb je The Dark Eye regelboek en de Aventuria Amanac nodig om een diepere inzicht te krijgen van de setting. The White Lake is ook geschikt om als los avontuur te spelen.

Genre: avontuurlijk verhaal

Skills: Negotiation, weather-resistant heroes (chase in the mountains)

Locatie: Festum, Bornroad, Hardener Lake District, Red Sickle Mountains.

Datum: laat herfst, 1039 FB

Complexiteit: medium

Level held: Experienced

Star_fullStar_fullStar_fullStar_fullStar_full

0 gedachten over “The White Lake

  • Mijn broer heeft het eerste deel van dit avontuur. Ik ben er eens benieuwd naar. Momenteel speel ik Meester en wij wisselen af.

    Beantwoorden
    • Eens kijken of ik die met 3.0 regels kan spelen, ik blijf daar zeker dit jaar nog bij. We zijn te zeer gehecht aan de MZT versie.?

      Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *