OdM ONLINE : HEROKON OFFLINE : RIP

DSAONline OdMFavorietLeeg Het heeft niet mogen zijn, een overnemer werd er niet gevonden en dus is HEROKON Online nu Offline. Hier kon je de fijnste details van een viertal steden bekijken in het land Avonturië.  Havena zou er echter nooit te zien zijn ! De makers hadden hun best gedaan om een mooie sfeer uit te bouwen en ook de quests zijn een goede balance tussen “leuk” en “nuttig om te groeien”. Ik vond het nuttig om dit toch mee te geven, ikzelf heb er wat mooie avonturen mee beleefd. Niets is echter gratis voor de zon. Het was echt wel  de moeite !
RIP HEROKON

Gelukkig is OdM nog springlevend ! Lang leve OdM.

2 thoughts on “OdM ONLINE : HEROKON OFFLINE : RIP

  1. Tsadir schreef:

    Een alternatief (persoonlijk vind ik het eigenlijk leuker dan een MMO, hoewel Herokon er grafisch heel mooi uit zag) is het vanuit je browser spelen van solo-avonturen. De meeste zijn betalend (maar niet zo duur), enkele gratis:

    http://www.dsa-games.de/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: