de Vampier

vampire

Over het ontstaan van de eerste Avonturijnse vampier is weinig bekend. Ergens in de buurt van Brabak zou met behulp van zwarte kunsten een combinatie van een reuzenvleermuis en een mens tot stand zijn gekomen. In ieder geval zijn de eertse vampiers in de buurt van Brabak waargenomen en sindsdien hebben zij zich over heel Avonturië verspreid. Vampiers zijn in staat om alle wapens te gebruiken. Tijdens het gevecht zijn het hen er om te doen hun tegenstanders slechts te verwonden, niet te doden. Want uiteindelijk houdt de vampier alleen maar van het bloed van levende slachtoffers en dat zuigen ze bij voorkeur uit de halsslagader. Noch knoflook, noch crucifixen doen hun werk tegen Avonturijnse vampiers, maar ook zij kunnen gedood worden, namelijk als hun hart door een houten staaf wordt doorboord.

Moed: 5

Levensenergie: 20*

Beveiligingwapenuitrusting: 1

Aanval: 15

Afweer: 6

Trefpunten: 2D

Monsterklasse: 20

* en vampier wiens LE tot 0 is geslonken, is niet dood, maar wordt na een korte bewusteloosheid weer wakker met 20 LE

Getagged

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: