De holebeer

beer

Bruine, zwarte, en ijsberen kan men in de middelste en noordelijke regionen van Avonturië vaak tegenkomen. Tot de grootste berensoort behoort de holebeer. In tegenstelling tot zijn in de natuur levende familieleden huist de holebeer bijna uitsluitend in onderaardse spelonken. Als hij rechtop staat is hij 2,5 meter lang en hij kan een gewicht van bijna een halve ton bereiken. Hij is een alleseter en niet bijzonder agressief. Als hij echter tot razernij wordt gebracht, verandert hij in een afschrikwekkende vechtersbaas. Meestal slaat hij toe met zijn klauwen waarmee hij verschrikkelijke houwen kan uitdelen. Deze op zichzelf levende beer is gemakkeleijk aan zijn grijze ruige vacht en zijn grote, lichtschuwe ogen te herkennen.

Moed: 12

Levensenergie: 50

Beveiligingwapenuitrusting: 2

Aanval: 8

Afweer: 7

Trefpunten: 2D

Monsterklasse: 20

Getagged

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: