Morfu

morfu

De morfu is een 14 meter lang gedrocht dat in moerassen en op vlakke terreinen huist, maar dat ook in zeewater kan leven. Omdat hij niet kan zwemmen en maar een bepaalde tijd onder water kan blijven, zoekt hij zijn tegenstander het liefst aan land of in ieder geval op vaste grond. Vaak klampt hij zich aan een schip vast en vaak ook kruipt hij er naar binnen. Hij heeft geen oren en geen ogen en komt levende wezens op het spoor d.m.v. warmte- en vibratieorganen. De morfu is glad, bleek en slijmerig en doet in de verte aan een naaktslak denken. Hij heeft een grote bek en over het lichaam verdeeld spierbundeltjes die eruit zien als wratten, waaruit hij katapultachtige giftige hoornsplinters met enorme snelheid naar buiten schiet.

Moed: 5

Levensenergie: 50

Beveiligingwapenuitrusting: 1

Aanval: 15

Afweer: 5

Trefpunten: 2D

Monsterklasse: 20

Getagged

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: