Het wilde zwijn

zwijn

Eigenlijk is het wilde zwijn een gewoon dier dat niet in deze monsteralmanak thuis hoort. Avonturijnse wilde zwijnen zijn evenwel zo agressief en talrijk dat zij voor iedere held die het bos binnendringt een levensgroot gevaar kunnen worden. Daarom hebben wij ze toch in deze verzameling opgenomen. Wilde zwijnen zijn omnivoren en worden vooral ’s nachts actief. Zodra ze op hun nachtelijke strooptochten gestoord worden, vallen ze in roedels van wel twintig dieren aan. De zware beren met hun machtige slagtanden zijn natuurlijk heel gevaarlijk, maar ook de woede van een zeug die met haar jongen aan het snuffelen is, mag niet onderschat worden. Als dat gebeurt kunnen de helden maar het beste de eerste de beste boom invluchten.

Moed: 15

Levensenergie: 20

Beveiligingwapenuitrusting: 3

Aanval: 8

Afweer: 4

Trefpunten: 1D + 2

Monsterklasse: 8

Getagged

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: