De Goblin

Net zoals de ork, de oger en de trol, behoort de goblin hoe lelijk hij ook is tot de de op mensen lijkende monsters. Hij is er een goed voorbeeld van hoe de ontwikkeling van de mens had kunnen verlopen. Zowel mannelijke als vrouwelijke goblins worden ongeveer 1,50 meter. Omdat hun rode spaarzame vacht niet genoeg bescherming biedt, steken zij zich graag in buitgemaakte kledingstukken. De meeste goblins zijn niet bijzonder dapper en raken door intimidatie snel van de kook. Dat verandert echter als ze denken de tegnstander de baas te kunnen. Goblins kunnen met de meeste Avontureinse wapens overweg, maar tweehandswapens en barbarenstrijdbijlen zijn te veel van het goede.

Moed: 5

Levensenergie: 12

Beveiligingwapenuitrusting: 2

Aanval: 9

Afweer: 7

trefpunten: 1D + 2

Monsterklasse: 5

Getagged

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: