Silvanna’s bevrijding

Ik was weer begonnen met een ouderwets oldschool ODM spel:
Silvanna’s bevrijding, ik moest wel de regels opnieuw uit mijn kop leren.  Het is minstens 24 jaar geleden dat ik als meester een avontuur leidde. De 9 jarige deelnemer had enorm genoten. Het smaakte zeker naar meer. Het eerste editie van ODM is wat mij betreft nog even sfeervol als toen.

Enisoor

One thought on “Silvanna’s bevrijding

  1. Michiel schreef:

    Echt een heel sprekende odm foto. Zo leuk om te zien,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: