De Trol

Trollen bekleden een positie tussen reuzen en mensen. Ze worden wel vier meter lang en hebben een uiterst schonkige bouw. Trollen wonen graag in holen, maar ook wel in bossen of onder bruggen. een uitzondering op de regel vormt de steentrol, die nooit boven het aardoppervlak komt, omdat een enkele zonnestraal hem in steen doet veranderen. Trollen, vooral oude bostrollen, zijn niet gespeend van ieder gevoel voor humor, maar het zijn vooral enorme zoetekauwen. Daarom kunnen helden een trol beter met een lolly dan met een zwaard confronteren. Trollen zijn heel zeldzaam geworden in Avonturië en zij vormen allang niet meer zo’n bedreiging als in vroegere dagen.

Moed: 25

Levensenergie: 50

Beveiliginwapenuitrusting: 3

Aanval: 8

Afweer: 8

trefpunten: 3D

Monsterklasse: 30

Getagged

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: